2-1/16 milliméter

a homokszemcsék átlagos átmérője

Koncecpió

Zsalakovics Anikó

zene

Desert Chaos feat. Ahad

alkotótársak

Dékány Edit

Grecsó Zoltán

Lajkó Bence

Juhász András

Harsay Gábor

Sőrés Zsolt

Előadásunk a lélek és a test magányáról szól. A lélek körülnéz az emberi világban és meglátja a másik embert. Ettől kezdve keresése az egyetlen másikra irányul. Él benne egy kép, hogy az emberiség egészébe csakis egyetlen társhoz kapcsolódva tud csatlakozni. Elönti a vágy, hogy egy másik emberrel tökéletesen egyesüljön. Csakhogy ez a tökéletes egyesülés lehetetlen. A másik létezésében csak önmaga „meg nem találását” éli át. A „másikhoz-kapcsolódás” igazi
mélysége valójában a hiányban realizálódik. A nő magánya, a férfi magánya, önnön testük páncélzatában vergődnek. A gyengeségek feltárása, a belső törések megmutatása, a sérülékenység bevallása, az önirónia, önmaguk nevetségessé tétele, a test félelme – mind a mai ember jellemzője.

A test eszmélése: a lélek magánya. A tudat eszmélése: a test magánya. A másikhoz- kapcsolódás igazi mélysége a hiányban, a vágyban realizálódik. A társtalanságénál talán még nagyobb az „egymásra- rátalálás magánya”.

Reviews

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo".
John Levitt
City Pages
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. "
Grace Newton
stagelights magazine
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."
Grace Newton
stagelights magazine
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
Kelly Price
Metacritic

Ticket Information

Curabitur libero magna, laoreet sit amet mauris vitae, condimentum ultrices nisl. In hac habitasse platea dictumst.

Gallery A

$75

Floor A

$139

Boxes

$239

18-gallery2.jpg